Οι εκπαιδευτές μας έχουν πολυετή σχεδιαστική και επαγγελματική εμπειρία ως ελεύθεροι επαγγελματίες ή ως εργαζόμενοι σε μεγάλες εταιρείες. Οι περισσότεροι διδάσκουν στη σχολή μας πάνω από 10 χρόνια και είναι όλοι εξειδικευμένοι στα αντικείμενα που διδάσκουν.

Στην infotech ακολουθούμε την αρχαία φράση του Ηρόδοτου «Έκαστος εφ’ ω ετάχθη» (κοινώς …έκαστος στο είδος του), για αυτό και κάθε εκπαιδευτής διδάσκει συγκεκριμένα σεμινάρια, σύμφωνα με το πεδίο της εξειδίκευσής του.

Autodesk

Έξι από τους εκπαιδευτές της infotech είναι πιστοποιημένοι Autodesk Certified Professionals και Autodesk Certified Instructors (ACI) στα προγράμματα που διδάσκουν.

Κατ’ αλφαβητική σειρά:

  1. Βασίλης (ACI – Gold). Πολιτικός Μηχανικός. AutoCAD, Revit Architecture, Revit Structure
  2. Γεωργία (ACI – Gold). Αρχιτέκτων. Revit Architecture, Revit MEP
  3. Γιάννης (ACI – Standard). Μηχανολόγος Μηχανικός. Inventor
  4. Θάνος (ACI – Standard). Τοπογράφος Μηχανικός. Civil 3D
  5. Μαρία (ACI – Silver) Αρχιτέκτων. AutoCAD, Revit Architecture.
  6. Ρίτα (ACI – Gold). Αρχιτέκτων. 3DS Max
Autodesk Certified Instructor

Mc Neel Rhino Specialists

Δύο από τους εκπαιδευτές της σχολής, ο Βασίλης και η Νάνσυ, είναι Rhino Specialists, πιστοποιημένοι από την Mc Neel, την κατασκευάστρια εταιρεία του Rhino.

Το σεμινάριο του Grasshopper υλοποιείται από τον Εφραίμ, ο οποίος έχει ειδικές γνώσεις στο πρόγραμμα.

V-Ray

H Νάνσυ και η Ρίτα είναι Authorized V-Ray trainers στο V-Ray for 3DS Max.

Η Νάνσυ είναι επίσης πιστοποιημένη στο V-Ray for Rhino & V-Ray for Revit.

Enscape

Ο Βασίλης επιμελείται το σεμινάριο του Enscape for Revit.

Adobe

Στη σχολή γίνονται και σεμινάρια για τα προγράμματα Photoshop, illustrator, InDesign από την Κωνσταντίνα. Κατά διαστήματα υλοποιούνται και σεμινάρια Αρχιτεκτονικού Photoshop, τα οποία στοχεύουν στις ανάγκες των μηχανικών.

Αρχιτεκτονικός φωτισμός

Το σεμινάριο του Αρχιτεκτονικού φωτισμού υλοποιείται από τη Μαρία, η οποία κατέχει Master στο Lighting Design & LED Technology από το Πολυτεχνείο του Μιλάνου.

Ειδικά σεμινάρια

Στην infotech κατά καιρούς διοργανώνουμε και σεμινάρια πάνω σε ειδικά θέματα όπως:

Ευρωκώδικες, ΚΑΝ.ΕΠΕ, ειδικές ολοκληρωμένες σχεδιαστικές τεχνικές κ.ά. με εξειδικευμένους συνεργάτες που έχουν μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία και συγγραφικό έργο.

Δωρεάν ημερίδες

Διοργανώνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα δωρεάν ημερίδες (Open Days) για τους όλους τους εκπαιδευόμενους της σχολής, παλιούς και νεότερους, ώστε να είναι πάντα ενημερωμένοι στις τελευταίες εκδόσεις των προγραμμάτων.