infotech Iconinfotech

Συγγρού 10, Θεσσαλονίκη

5,0 180 reviews

 • Παρακολούθησα προσφάτως σεμινάριο για το αρχιτεκτονικό πρόγραμμα Revit. Το σεμινάριο ήταν πολύ καλά οργανωμένο και με την μεταδοτικότητα των καθηγητών με έβαλε γρήγορα στη λογική του. Έτσι, παρόλο που οι δυνατότητες του προγράμματος είναι … More τεράστιες, σε μικρό χρονικό διάστημα ένιωσα έτοιμη να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις ενός project!! Πολύ καλή δουλειά από επαγγελματίες!! Το συστήνω ανεπιφύλακτα!!
  Eleni Stoupa ★★★★★ πριν από 3 εβδομάδες
 • Απο τις πιο αποτελεσματικές σχολές εκπαίδευσης. Είμαι αρχιτέκτονας μηχανικός και η προσέγγιση και η επεξήγηση για το Revit είναι ουσιαστική απλή και στοχευμένη!! Ο κ. Βασίλης πάντα διαθέσιμος να απαντήσει σε ολες τις ερωτήσεις και να εξηγήσει … More κάθε απορία.
  Elena Pravioti ★★★★★ πριν από 3 εβδομάδες
 • Παρακολούθησα το σεμινάριο του autocad και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από την εμπειρία. Υψηλής ποιότητας διδασκαλία κ εξειδικευμένο προσωπικό που σε βοηθά να κατανοήσεις τις λειτουργίες του προγράμματος σε βάθος. Παρέχεται πλούσιο υλικό … More για μελέτη και ακόμα και μετά τη λήξη του σεμιναρίου υπάρχει υποστήριξη σε απορίες που προκύπτουν.
  Giorgos Tsiakaloglou ★★★★★ πριν από έναν μήνα
 • Παρακολούθησα σεμινάριο Revit και έμεινα πλήρως ικανοποιημένος τόσο από την παροχή γνώσεων όσο και από το διδακτικό υλικό. Οι διδάσκοντες του σεμιναρίου καθώς και όλο το προσωπικό ήταν ευγενέστατοι και εξυπηρετικότατοι. Με χαρά θα παρακολουθήσω … More και το σεμινάριο για το Revit structure. !!
  savvas athanasiadis ★★★★★ πριν από έναν μήνα
 • Εχω παρακολουθήσει και σεμινάρια Revit και Rhino. Τα μαθήματα ήταν πλήρεις οργανωμένα και περιεκτικά ώστε να παρεχουν την ταχεία εξοικείωση με το πρόγραμμα. Η κα Σοφία και ο κος Βασίλης ευγενέστατοι και υπομονετικοί καθηγητές, πρόθυμοι … More πάντα να σου ξαναδείξουν τις εντολές.
  anastasia ntigkou ★★★★★ πριν από 2 μήνες
 • Παρακολούθησα το σεμινάριο Autocad και έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την οργάνωση των μαθημάτων που κάλυψαν τις βασική δομή του προγράμματος. Η εισηγήτρια ήταν εξαιρετική όπως και η υποστήριξη της Infotech σε υλικό κατανόησης του προγράμματος … More και σε πρακτικά ζητήματα.
  Ελένη Τσιτσιμπίκου ★★★★★ πριν από 3 μήνες
 • Έχω παρακολουθήσει στην Infotech και το Autocad 2D και μόλις ολοκλήρωσα και το Revit 2024 εξ αποστάσεως και τα δύο ! Όλα ήταν άψογα και με πλούσιο υλικό ! Φοβερή και η δυνατότητα επαναπαρακολούθησης των μαθημάτων σε video!
  Paraskevas Ktistakis ★★★★★ πριν από 4 μήνες
 • Έμπειροι, υπομονετικοί και ευγενικοί καθηγητές! Άψογη εξυπηρέτηση και βοήθεια σε ότι χρειαστείς ! Τα μαθήματα οργανωμένα και με πλούσιο υλικό!
  Eva Thimiati ★★★★★ πριν από 2 μήνες
 • Έκανα μαζί τους μαθήματα Autocad 2D & 3D. Όλα πήγαν τέλεια! Τους συστήνω χωρίς δεύτερη σκέψη!
  Κωνσταντίνος Κρυστάλλης ★★★★★ πριν από 4 μήνες
 • Επαγγελματική προσέγγιση , ωραίο περιβάλλαν με άριστη γνώση του αντικειμένου .το συνιστώ ανεπιφύλακτα
  Αναστάσιος Μπόσκος ★★★★★ πριν από 2 μήνες
 • Εξαιρετική εμπειρία εκ μάθησης!Φανταστική η Μαρία Νασλιδου, με την επαγγελματική προσέγγιση της, την μεταδοτικότητα και την υπομονή της.Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους όσους ενδιαφέρονται!
  melina kermanidou ★★★★★ πριν από 6 μήνες
 • Άψογο κέντρο. Με υπεύθυνους και καταρτισμένους καθηγητές. Οργανωμένοι με ποικιλία σημειώσεων. Και πάνω από όλα ενδιαφέρον για τον εκπαιδευόμενο.
  George Chatzikamaris ★★★★★ πριν από 6 μήνες
 • Επαγγελματισμός , ευγένεια , μεταδοτικότητα !! Άψογη συνεργασία !!Παρακολούθησα το Vray και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένηΗ γραμματεία ευγενέστατη και πρόθυμη να μου λύσει οποιαδήποτε απορία και η Ρίτα E ΞΑΙ ΡΕ ΤΙ ΚΗ , επαγγελματίας με … More φοβερή μεταδοτικότητα !!Συνεχίζουμε και με τα υπόλοιπα σχεδιαστικά προγράμματα !!
  evaggelia fill ★★★★★ πριν από 6 μήνες
 • Όλα πολύ καλά! Η συμπεριφορά, η καθαριότητα η ευγένεια. Η δασκάλα κ. Ναζλίδου πολύ καλή και μεταδοτική.
  ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΛΙΑΚΗ ★★★★★ πριν από 5 μήνες
 • Επαγγελματισμός, μεθοδικότητα και άκρως αποτελεσματική προσέγγιση της μαθησιακής διαδικασίας!!!
  manty giouvanaki ★★★★★ πριν από 4 εβδομάδες
 • Εμπιστεύομαι την Infotech εδώ και πολλά χρόνια. Η εκπαίδευση που δέχτηκα στα σχεδιαστηκά προγράμματα Inventor και Revit ήταν εξαιρετική. Χθες έκλεισε ένας κυκλος μαθημάτων γύρο από το Revit, ευχαριστώ πολύ τον κ. Βασίλη και την Γεωργία. … More Θα τα πούμε μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.
  Vasileios Mantatzis ★★★★★ πριν από 7 μήνες
 • Εξαιρετικές υπηρεσίες, υψηλός επαγγελματισμός και υποστήριξη!Οι διδάσκοντες και το προσωπικό προσέφεραν τη μέγιστη βοήθεια και η εκμάθηση ήταν άψογη!
  Κωνσταντίνος Μπάγγος ★★★★★ πριν από 6 μήνες
 • Εξαιρετική η κ.Μαρία, έχει φοβερή μεταδοτικότητα παρόλο που παρακολουθώ τα σεμινάρια μαγνητοσκοπημένα. Είναι πολύ καταρτισμένοι και εξυπηρετικοί. Ήδη είμαι στο δεύτερο σεμινάριο και θα τους εμπιστευτώ ξανά.
  maria sapountzi ★★★★★ πριν από 6 μήνες
 • Θα ήταν πολύ χρήσιμο να γίνονται τα περισσότερα μαθήματα στο project (πρακτικές) και αυτές καλό να διεξάγονται διά ζώσης.Ευχαριστούμε πολύ, ήταν πολύ ευχάριστη εμπειρία.
  Nataliia Suchkova ★★★★ πριν από 4 μήνες
 • Πολύ ευγενικό και εξυπηρετικό προσωπικό στην γραμματεία και εξαιρετικά καταρτισμένοι εισηγητές πρόθυμοι να λύσουν κάθε απορία. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.
  Risofile Gropca ★★★★★ πριν από 4 μήνες
 • Το ΠΡΏΤΟ σεμινάριο, παρόλο που ήταν με βιντεοσκοπημένα μαθήματα, δεν μου άφησε κανένα περιθώριο για κενό ή απορία. Σε καλύπτουν στο έπακρο και η εισηγητρια πολυ ευχάριστη. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα για κάποιον που σκέφτεται να κάνει κάτι … More σοβαρό και όχι να πετάξει έτσι τα χρήματα του!
  George Raphael Cholidis ★★★★★ πριν από 7 μήνες
 • Εξαιρετικοί επαγγελματίες.Ξεκινάω πρώτα με αυτό.Απο την γραμματεία που είναι πρόθυμη να σου απαντήσει σε όλα και να σε εξυπηρετήσει καθ όλη την διάρκεια των μαθημάτων όπου χρειαστεί.Η Μαρία που μας έκανε το μάθημα είναι φοβερή στην διδασκαλία!!Ευγενική … More με φουλ θετική διάθεση πάντα, ακούει και απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις κατά την διάρκεια του μαθήματος - δινοντας μεγάλη έμφαση σε αυτούς που παρακολουθούν απο το zoom ακριβώς επειδή δεν τους έχει δίπλα της - έτσι όλο το τμήμα να συμβαδίζει αρμονικά.Επεξηγηματικα, απλά και κατανοητά σε βαθμό που όλοι μπορούν να μάθουν ακόμα και αν ξεκινούν από το μηδέν. Αυτό προσωπικά το θεωρώ μεγάλη επιτυχία για ένα καθηγητήΗ ύλη που δίνεται μετά το τέλος κάθε μαθήματος είναι πολύ αναλυτική και σε απλή μορφή όπως και οι ασκήσεις. Επίσης υπάρχει και επικοινωνία για οτιδήποτε προκύψει μεσοβδόμαδα μέσω email.Πολύ σημαντικό επίσης ότι δουλεύουν τις τελευταίες εκδόσεις των προγραμμάτων πάντα,, έτσι είσαι μέσα στις τελευταίες εξελίξεις των πραγμάτων.Συμπερασματικα, άριστα σε όλα!Δεν βρίσκω κάποιο σημείο βελτίωσης, συνεχίστε έτσι!!!
  Γιώτης Κέλλης ★★★★★ πριν από 8 μήνες
 • Παρακολουθησα το σεμιναριο AutoCAD με εκπαιδευτρια/καθηγητρια την κυρια Μαρια Ναζλιδου. Εξαιρετικη επαγγελματιας! Πρόθυμη και πραγματικα πολυμηχανη στο να βοηθησει ή να λύσει την οποιαδηποτε απορια που θα προκυψει. Το μαθημα ηταν αρκετα … More ευχαριστο! Δινεται η δυνατοτητα να παρακολουθησεις το μαθημα και απομακρυσμενα μέσω zoom ή και σε μια online πλατφορμα ετεροχρονισμενα για οσους εχουν δύσκολο καθημερινο ωραριο. Το φροντιστήριο ειναι πληρως εξοπλισμενο (τουλαχιστον στις αιθουσες που παρακολουθησα μαθηματα). Οι ανθρωποι του προσωπικου ειναι ευχαριστοι και προθυμοι να εξυπηρετησουν. Εχω εκδηλώσει ενδιαφερον και για αλλα σεμιναρια. Την συστήνω ανεπιφυλακτα! 4,5 αστερια γιατι θα μπορουσαν να αναβαθμιστουν λίγο τα μηχανηματα και γιατι παντα υπαρχει περιθωριο βελτιωσης.
  Melina V. ★★★★ πριν από 4 μήνες
 • Άψογη οργάνωση σεμιναρίου με ολοκληρωμένη εκμάθηση του προγράμματος. Οι εισηγητές ήταν πολύ αναλυτικοί ,μεταδοτικοί και πρόθυμοι να λύσουν οποιαδήποτε απορία. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!
  Alexia Mint ★★★★★ πριν από μία μήνα
 • Ξέρουν το αντικείμενο τους, είναι δίπλα σου για ότι χρειαστεί ακόμη και μετά το τέλος των σεμιναρίων. Ως εργαζόμενος, αυτό είναι πολύ χρήσιμο. Τα σεμινάρια για τα ελληνικά δεδομένα είναι από τα καλύτερα στο χώρο. Στο ελληνικό οικοσύστημα … More της μετεκπαίδευσης πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση και οι άνθρωποι στην infotech είναι εκεί για να σε ακούσουν και να γίνουν ακόμη καλύτεροι. Επιπλέον η γραμματειακή υποστήριξη είναι από τις καλύτερες που έχω επικοινωνήσει σε οποιονδήποτε κλάδο. Μπράβο στην Δέσποινα και στην Αγάπη, για την ευγένεια τους. Αυτά τα ολίγα για την ώρα.
  Panagiotis Paraschou ★★★★★ πριν από 7 μήνες
 • Άψογοι επαγγελματίες και άνθρωποι, πλήρως καταρτισμένοι με υψηλή ικανότητα μετάδοσης γνώσεων. Θα τους ξαναπροτιμήσω σίγουρα. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα!
  filippos gsd ★★★★★ πριν από 6 μήνες
 • Παρακολούθησα μαθήματα δια ζώσης στο Autocad. Το προσωπικό της επιχείρησης είναι πολύ φιλικό και ευχάριστο και ο χώρος είναι καλαίσθητος. Η κοπέλα που μας δίδασκε ήταν η Μαρία, η οποία είχε άριστη γνώση του αντικειμένου, άψογη μεταδοτικότητα … More και ήταν πρόθυμη να λύσει όλες τις απορίες μας. Πολύ θετικό το γεγονός πως τα μαθήματα βιντεοσκοπούνται και είναι διαθέσιμα στους μαθητές για μετέπειτα παρακολούθηση. Το μόνο σίγουρο πως θα παρακολουθήσω στο άμεσο μέλλον και άλλα σεμινάρια στην infotech!
  Christos Koutsoulas ★★★★★ πριν από μία έτος
 • Κάθε συνεργασία μαζί τους και μία ξεχωριστή εμπειρία!!! Η διέυθυνση και η γραμματεία είναι απόλυτα εξυπηρετικοί όλοι τους, όσο για τους εισηγητές της σχολής είναι καταρτισμένοι στο μέγιστο και καταξιωμένοι. Όλη η ομάδα είναι πρόθυμη … More να βοηθήσει και να λύσει κάθε θέμα. Σας τους συστήνω ανεπιφύλαχτα
  Efi Kalatha ★★★★★ πριν από 3 μήνες
 • Αξιόλογο όλο το προσωπικό και θετική, φιλική ενέργεια.Προσεγμένος και καθαρός χώρος, με τελευταίας τεχνολογίας υλικό και άμεσα ενημερωμένο στις νέες εξελίξεις της αγοράς.Ολοκλήρωσα 3 διαφορετικά σεμινάρια με επιτυχία, καθώς και όλο το τμήμα … More , με γνώσεις, πιστοποίηση και καλή διάθεση!
  Λυδία Κεχαγιά ★★★★★ πριν από 11 μήνες
 • Παρακολούθησα το Revit structure online με τα μαθήματα εξαποστασεως. Ηταν πολύ χρήσιμα και κατατοπιστικά. Η κοπέλα που το δίδασκε ηταν άρτια καταρτισμενη. Είδαμε μεταλλικά, μπετονένια, ώπλιση μπετονενιων στοιχείων, μεταλλικές συνδέσεις, … More παρουσιαση σχεδιων, κατασκευή ιδιαίτερων όγκων. (Εισήγηση: Θα ήταν χρήσιμο να μπορουσαμε να παρακολουθουμε ξανά το μάθημα και ηχογραφημένο για καλύτερη εμπέδωση καθώς επίσης και να είχαμε μικρές ασκήσεις στο τέλος κάθε μαθήματος για εμπέδωση. Όπως κάθε πρόγραμμα έτσι και αυτό μαθαίνεται με την τριβή )
  Mariana Ioannou ★★★★★ πριν από 11 μήνες
 • Τρομερή οργάνωση στην ύλη των μαθημάτων, αλλά και πολύ καλά ενημερωμένο διδακτικό προσωπικό!Τελευταίος κύκλος μαθημάτων που παρακολούθησα ήταν το 3ds max, ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα. Οποτε έχω χρειαστεί το παραμικρό ξέρω ότι έχω την … More κατάλληλη υποστήριξη και την ενημέρωση από την infotech! ως αρχιτέκτονας έχω να πω ότι με βοήθησε πολύ σε ακαδημαικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι χώροι είναι καταπληκτικοί αναμφισβήτητα θα το πρότεινα σε φοιτητές και επαγγελματίες μηχανικούς!!
  mc mc ★★★★★ πριν από 10 μήνες
 • Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη! Παρακολούθησα τις ενότητες Revit Architectural και Revit Structural εν μεσω πανδημίας, με διεξαγωγή των σεμιναρίων εξ αποστάσεως. Έμεινα ικανοποιημένη από τη διαρθρωση της υλης και τη σειρα / δομη παρουσιασης … More του υλικού. Εντυπωσιαστηκα από τον όγκο και ποικιλία του υλικού που μας δόθηκε, απο τη διαθεση και ετοιμοτητα των εκπαιδευτών να αποκριθουν και συνεργαστουν σε καθε ειδους θέμα. Βρηκα πολυ βοηθητικη κι ευστοχη την εκτελεση επιλεγμένων παραδειγματων εφαρμογης της υλης του Revit Structural που βασιστηκαν στην καθημερινοτητα της δουλειας ενος μηχανικού. Για αυτό το λόγο, θα μου άρεσε το Revit Structural να περιλαμβάνει κάποιες ώρες περισσότερο καθώς και το Revit Architectural να περιλαμβάνει περισσότερες ώρες στην εφαρμογή - project όσων έχουν παρουσιασθεί. Προτείνω την infotech - είναι επαγγελματίες, έμπειροι, πρόθυμοι, up-to-date!
  Anastasia Palaiochorinou ★★★★★ πριν από 8 μήνες
 • Ήρθα σε επαφή με τη σχολή Infotech το 2016, όπου ζώντας στο εξωτερικό και έχοντας μη κανονικό πρόγραμμα εργασίας θέλησα να κάνω επανάληψη στο Autocad και να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου με το 3dsMax. Η σχολή Infotech με ευελιξία και με άρτια … More καταρτησμένο προσωπικό είναι η ιδανική λύση. Θα συνεχίσω την παρακολούθηση και άλλων μαθημάτων και συστήνω ανεπιφύλακτα.
  Katerina Baigkousi ★★★★★ πριν από 4 μήνες
 • ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΜΕΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ
  Nikos Karadiakos ★★★★★ πριν από 5 μήνες
 • Το επίπεδο εκπαίδευσης που παρέχεται, η υλικοτεχνική υποδομή, το δωρεάν υλικό που προσφέρεται και ο επαγγελματισμός των εργαζομένων, είναι υπεράνω κάθε κριτικής. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές.
  Fotiοs Baxevanis ★★★★★ πριν από 3 μήνες
 • Άριστοι επαγγελματίες ως προς την εξυπηρέτησή και την ποιότητα των μαθημάτων . Οι καθηγητές-τριες καθώς και η γραμματειακή υποστήριξη σου λύνουν οποιαδήποτε απορία έχεις άμεσα και μπορείς να τους συμβουλευτείς σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσεις … More ακόμα και στο μέλλον. Υπάρχει ποικιλία σεμιναρίων για να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου και κατ' επέκταση το βιογραφικό σου. Απλά εξαιρετικό!!
  ifigeneia sivva ★★★★★ πριν από 2 μήνες
 • Στο σύνολο του κύκλου των σεμιναρίων που παρακολούθησα (Revit Basic, Structural, Advanced) οι εκπαιδευτές αποτέλεσαν το σημαντικότερο κομμάτι. Υπεύθυνοι επαγγελματίες που με την μεταδοτικότητα τους, τον στοχευμένο τρόπο εκμάθησης και πάνω … More από όλα την μεθοδικότητα της δουλειά τους ξεπερνούν κάθε προσδοκία του εκπαιδευόμενου. Αξιόπιστη επιλογή, συστήνω ανεπιφύλακτα.
  SYMEON SALONIDIS ★★★★★ πριν από 2 μήνες
 • Παρακολούθησα το Autocad Civil 3D course εξ'αποστάσεως. Εξαιρετικό course το οποίο χωρίζεται σε 10 ενότητες.Ζώ και εργάζομαι στο εξωτερικό και το συγκεκριμένο σεμινάριο ήταν ιδανικό για τις ανάγκες μου, με βοήθησε επίσης αρκετά στην … More καριέρα μου. Εξαιρετικό και τo προσωπικό της infotech!
  Alex Veskos ★★★★★ πριν από 4 εβδομάδες
 • Επαγγελματισμός και υπευθυνότητα με εξαιρετική διάθεση και προσήλωση στη μεταδοτικότητα. Παρακολούθησα τους κύκλους των σεμιναρίων (Revit, Vray for 3ds Max, Photoshop).Οι πλήρως καταρτισμένοι εκπαιδευτές και η πολύ καλή οργάνωση της ύλης … More με βοήθησαν να κατανοήσω και να χρησιμοποιήσω επαγγελματικά τα προγράμματα.
  Vassilios Stergiou ★★★★★ πριν από 4 εβδομάδες
 • Παρά πολύ καλοί καθηγητές οι οποίοι σου δίνουν να καταλάβεις το μάθημα στο 100%.Υπάρχουν και πολυ καλές εγκαταστάσεις για να παρακολουθήσεις το μάθημα από κοντά .Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε οποιοδήποτε σχεδιαστικό πρόγραμμαΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ … More !!!
  Pavlakhs 1 ★★★★★ πριν από 2 μήνες
 • Εκανα εξ αποστάσεως μαθήματα Revit και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος απο τη δισασκαλία και το υλικό που μου έδωσαν για να διαβάζω μόνος μου. Ευγενέστατοι όλοι με βοηθούσαν σε ότι χρειαζόμουν. Σας ευχαριστώ πολύ όλους.
  Yiannis Kastanias ★★★★★ πριν από 2 μήνες
 • Το καλύτερο και πιστοποιημένο κέντρο εκμάθησης σχεδιαστικών προγραμμάτων είτε βρίσκεσαι στο εξωτερικό είτε οπουδήποτε στην Ελλάδα! Εχω παρακολουθήσει με επιτυχία και απόλυτη κατανόηση και σεβασμό τα σεμινάρια Revit, Grasshopper και αρχιτεκτονικού … More φωτισμού. Και οι εκπαιδευτές-όντας απόλυτα ενημερωμένοι-έχουν εξαιρετική μεταδοτικότητα!Συστήνω ανεπιφύλακτα!
  Evangelia Dimitriou ★★★★★ πριν από 2 μήνες
 • Πραγματικα φοβερη δουλεια. Παρακολουθησα το σεμιναριο για το photoshop, απο τα πρωτα κι ολας μαθηματα ειδα βελτιωση στο τροπο δουλειας μου και με βοηθησε αρκετα. Τοσο η ποιοτητα της δουλειας μου οσο και ο χρονος που μου παιρνει πλεον εχουν … More βελτιωθεί παρα πολυ. Σας ευχαριστω!!
  Κατερινα Μαλακάση ★★★★★ πριν από 2 μήνες
 • Η εκμάθηση revit στον πρώτο και δεύτερο κύκλο ήταν πολύ οργανωμένη και με καταρτισμένους εκπαιδευτικούς. Με βοήθησε να πάω τις ιδέες μου ένα βήμα πιο πέρα. Σας ευχαριστώ πολύ.
  Eleni Oikonomopoulou ★★★★★ πριν από 2 μήνες
 • Επαγγελματική προσέγγιση και άψογη συνεργασία. Οι εκπαιδευτές φιλικοί με γνώσεις επί του αντικειμένου, έτοιμοι να λύσουν οποιαδήποτε απορία, τόσο στα δια ζώσης σεμινάρια όσο και εξ αποστάσεως.
  Vasileios Spyropoulos ★★★★★ πριν από 2 μήνες
 • Εξαιρετική μετάδοση γνώσης. Έκανα το σεμινάριο Revit Architecture, παρά τα εξ αποστάσεως μαθήματα λόγω πανδημίας, έχω πολύ θετική γνώμη και θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα.
  CHRISTOFOROS MAKRIDIS ★★★★★ πριν από μία μήνα
 • Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την εκμάθηση του Revit και τις υποδομές της infotech. Τα μαθήματα έχουν δομή και σου παρέχουν όλες εκείνες τις γνώσεις για να μπορέσεις να εξοικειωθείς με το workflow του προγράμματος, να αποκτήσεις την αυτοπεποίθηση … More ή και να εξειδικεύσεις σε κάποιο τομέα.
  Prodromos Andreou ★★★★★ πριν από μία μήνα
 • Η Infotech είναι μια εξαιρετική σχολή. Ο τρόπος διδασκαλίας είναι άμεσος και αποτελεσματικός και η γνώση που προσφέρουν είναι ολοκληρωμένη.Τα προγράμματα που έμαθα και στα οποία πιστοποιήθηκα με βοήθησαν άμεσα στην επαγγελματική μου πορεία. … More Είναι μία σχολή που τη συστήνω ανεπιφύλακτα.
  Eirini Pikou ★★★★★ πριν από μία μήνα
 • Διδάχθηκα το Autocad 2022 2D, από την infotech, η οποία έκανε το καλύτερο μάθημα που θα μπορούσε να υλοποιηθεί.Άψογοι επαγγελματίες και ικανότατα στελέχη. Σας ευχαριστώ πολύ.
  Panagiotis Georgakopoulos ★★★★★ πριν από μία μήνα
 • Απόλυτα ικανοποιημένος . Παρακολούθησα τρία σεμινάρια 3ds Max ,Vray, και Revit . Οι εκπαιδευτές έμπειροι , με μεταδοτικότητα και με ανεξάντλητη υπομονή.
  ΦΙΛΗΜΩΝ ΘΕΟΔΩΡΗΣ ★★★★★ πριν από μία μήνα
 • Οργανωμένο και αξιόπιστο εκπαιδευτικό κέντρο, με έμπειρο και απόλυτα καταρτισμένο προσωπικό! Η καλύτερη επιλογή για αρχιτέκτονες, μηχανικούς και σχεδιαστές!
  Maria Vagiona ★★★★★ πριν από μία μήνα
 • Infotech, το καλύτερο σπουδαστήριο για σχεδιαστικά προγράμματα, οπως το Autocad, Autocad Architecture, Autocad Revit, Autodesk 3ds Max, Rhinoceros, κ.α. Εγγυημένη μάθηση με εγκεκριμένα πτυχία της Autodesk και με τιμές λογικές ..........!!!Ίσως … More οι καλύτεροι στην Μακεδονία και σ όλη την επικράτεια .......!!!΄
  Γιάννης Λυμπέρης ★★★★★ πριν από μία μήνα
 • Παρακολούθησα σεμιναρια 3ds max basic από απόσταση. Εξαιρετική η εισηγήτρια, μικρά τμήματα, προσαρμοσμένο ωράριο, και πιστοποίηση από AutoDesk. Αξιόπιστη επιλογή!
  Πελαγία Φωτιάδου ★★★★★ πριν από μία μήνα
 • Το καλύτερο φροντιστήριο!! Εξαιρετικοί καθηγητές και πραγματική σε βάθος μάθηση του αντικειμένου!!!
  Savvas Simeonidis ★★★★★ πριν από 2 μήνες
 • Μεθοδικότητα και μεράκι είναι δύο λέξεις που χαρακτηρίζουν την δουλειά της infotech, πάντα εκεί πρόθυμοι να βοηθήσουν τους ευχαριστώ πολύ για τις γνώσεις που μου έδωσαν ,
  Ευγενία Μαλάμογλου ★★★★★ πριν από μία μήνα
 • Έμεινα υπερ-ευχαριστημένη από τα μαθήματα στην infotech. Άρτια εξοπλισμένος χώρος με άρτια καταρτισμένο προσωπικό. Γλυκύτατοι άνθρωποι, εξαιρετικοί επαγγελματίες.
  katerina michailidou ★★★★★ πριν από μία μήνα
 • Εξαιρετικοί επαγγελματίες, με κατανόηση και διάθεσή να βοηθήσουν. Τους συστήνω ανεπιφύλακτα!
  ΠΑΥΛΙΝΑ Τ ★★★★★ πριν από μία μήνα
 • Κορυφή, απόλυτα ευχαριστημένος όσον αφορά τα μαθήματα που έκανα για την πιστοποίηση του προγράμματος Autocad.
  ilias lottas ★★★★★ πριν από μία μήνα
 • Εξαιρετικοί εκπαιδευτές με απίστευτη μεταδοτικότητα.Έχω παρακολουθήσει Revit basic, advanced και photoshop και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη με το επίπεδο των σεμιναρίων και τις γνώσεις που απέκτησα!
  Kalliope Papaioannou ★★★★★ πριν από μία μήνα
 • Πλήρως καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό, με πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό και το κυριότερο εξαίρετοι άνθρωποι!!
  Γεώργιος Τρούπκος ★★★★★ πριν από 3 εβδομάδες
 • Άριστοι επαγγελματίες με γνώσεις στο αντικείμενο τους και πάνω από όλα άνθρωποι.
  Μπαμπης Φωτοπουλος ★★★★★ πριν από 2 μήνες
 • Πολύ καλή εκπαίδευση! Αριστο και εξ αποστάσεως μάθημα. Συστήνεται!!
  Papalexis G ★★★★★ πριν από 2 μήνες
 • Πολύ έμπειρο πλήρωμα, πολύ ευγενικοί - ευχάριστοι άνθρωποι και περιβάλλον.
  Monika Karafili ★★★★★ πριν από 2 μήνες
 • Απίστευτη δουλειά, πολύ επεξηγηματικα, τέλεια εκμάθηση προγραμμάτων! Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα!
  Katerina Giftea ★★★★★ πριν από 2 μήνες
 • Σοβαροί κ έμπειροι επαγγελματίες, άψογες συνθήκες εκμάθησης και το κυριότερο υπέροχοι άνθρωποι.
  Εύη Σούγαρη ★★★★★ πριν από 2 μήνες
 • Μεγάλο ενδιαφέρον για τους μαθητές, μεταδοτικότητα και πλήρες εκπαιδευτικό υλικό
  Zoi Katsip ★★★★★ πριν από 2 μήνες
 • αξιόπιστο. οργανωμένο, στοχευμένο και με εμπειρία στις παροχές που προσφέρει. Από τα καλύτερα
  Marianna S. ★★★★★ πριν από 2 μήνες
 • Εξαιρετική μέθοδος !!! Αποτελεσματικοί και με υπομονή!!!
  Βασω Μπλατσου ★★★★★ πριν από 2 μήνες
 • Έκανα εκεί την εκπαίδευση μου στο photoshop. Εξαιρετικοί άνθρωποι, έμπειροι εκπαιδευτές. Υπευθυνότητα και συνεννόηση.
  Ευστρατιάδου Ολυμπία ★★★★★ πριν από μία έτος
 • Πέρα από τις άριστες εγκαταστάσεις και τα PC η ποιότητα του μαθήματος ήταν πραγματικά ανώτερη. Ειδικά για μηχανικούς που ζητάν βαθύτερη γνώση θεωρώ ότι είναι από τους καλύτερους στο χώρο. Πολύ καλή εμπειρία!
  Vilfredo Vilfredo (Vilfredo) ★★★★★ πριν από 6 έτη
 • Η καλύτερη σχολή εκμαθησης και πιστοποίησης autocad ,revit και όχι μόνο ! Με σεμινάρια και εξ αποστασεως για όπου και αν βρίσκεστε .
  Παρασκευή Φτεργιώτη ★★★★★ πριν από 2 έτη
 • Εξαιρετικοί επαγγελματίες!
  entzi tereziou ★★★★★ πριν από 2 μήνες
 • Οι καλύτεροι με διαφορά!
  Point architects ★★★★★ πριν από μία μήνα
 • Απόλυτα ικανοποιημένος από κάθε κύκλο σεμιναρίων που παρακολούθησα. Το συνιστώ ανεπιφύλαχτα.
  Φίλιππος Μαρούδας ★★★★★ πριν από 7 έτη
 • Άριστοι καθηγητές και περιβάλλον υψηλού επιπέδου εκπαίδευση .
  Νίκος Ασλανίδης. ★★★★★ πριν από 2 έτη
 • Το καλύτερο κέντρο δια βίου μάθησης σχεδιαστικών προγραμμάτων στη Β.Ελλάδα
  Κρεοπωλείο Το Κιλκίς ★★★★★ πριν από 3 έτη
 • άψογη εξυπηρέτηση και κατάρτιση
  THEODOROS ZAFEIRIDIS ★★★★★ πριν από μία μήνα
 • Εξαιρετική διδασκαλία-ευγενικοί άνθρωποι!
  Anna Dalla ★★★★★ πριν από 3 έτη
 • Ευχαριστημένος...
  petros kelidis ★★★★★ πριν από μία μήνα
 • Εξεταστικοί!
  SOFIA GR ★★★★★ πριν από μία μήνα