Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο επικοινωνίας

2310501970

  Επιλογή Σεμιναρίου Ενδιαφέροντος (Πολλαπλή επιλογή με το πάτημα του πλήκτρου "Ctrl")

  Η infotech θα χρησιμοποιήσει τις προηγούμενες πληροφορίες αυστηρά και αποκλειστικά για δικιά σας ενημέρωση και μόνο, με αποστολή e-mails και μηνυμάτων. Τα θέματα επικοινωνίας είναι:

  • Ενημερώσεις / Ενάρξεις Σεμιναρίων και Ημερίδων.

  • Διευκρινήσεις και Πληροφορίες για τα Προγράμματα και τα Σεμινάρια.

  • Υλικό υποστήριξης των σεμιναρίων (παρουσιάσεις, σημειώσεις, βιβλία, διευκρινήσεις χρήσης των προγραμμάτων και αρχεία).

  • Οδηγό χρήσης της πλατφόρμας της σχολής για εκπαίδευση εξ’ αποστάσεως.

  Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στην επιλογή Διαγραφή από τη λίστα μας ή επικοινωνώντας με e-mail στο studies@infotech.edu.gr.

  Συγκατάθεση αποστολής e-mail, τηλεφωνικών μηνυμάτων και τηλεφωνικής επικοινωνίαςΔιαγραφή από τη λίστα. Δεν επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις

  Βρείτε μας

  Η σχολή μας

  Η infotech ιδρύθηκε το 1997 στη Θεσσαλονίκη και είναι από τότε το μοναδικό εξουσιοδοτημένο εκπαιδευτικό κέντρο της Autodesk στη Βόρεια Ελλάδα.

  Aπό το 2010 είναι πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο της Adobe στη Βόρειο Ελλάδα.

  Παρέχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση στις τελευταίες εκδόσεις των προγραμμάτων της Autodesk και της Adobe καθώς και ειδικά σεμινάρια σε επιχειρήσεις και οργανισμούς με δραστηριότητες στους κλάδους μελετών, κατασκευών και βιομηχανίας.

  Η εκπαίδευση γίνεται αποκλειστικά από εκπαιδευτές εξουσιοδοτημένους από την Autodesk και την Adobe. Όλοι οι εκπαιδευτές είναι απόφοιτοι ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων με εξειδίκευση στην πληροφορική και μακρόχρονη εμπειρία στον εκπαιδευτικό και επαγγελματικό τομέα.

  Η σχολή διαθέτει 3 αίθουσες που πληρούν τις σύγχρονες προδιαγραφές εκπαίδευσης.

  Οι εκπαιδευόμενοι κάθονται ανά δύο. Ανάμεσά τους υπάρχει ένα monitor 23’ που είναι συνδεδεμένο με τον υπολογιστή του εισηγητή. Σημειώνουμε ότι όλοι “βλέπουν” τον εισηγητή

  Με το ενδιάμεσο monitor οι εκπαιδευόμενοι, παράλληλα με την παράδοση παρακολουθούν βήμα – βήμα στo κεντρικό monitor τον τρόπο εργασίας του εκπαιδευτή και μπορούν να εξασκούνται στον υπολογιστή τους.

  Έτσι είναι δυνατή η σωστή οπτικοακουστική παρακολούθηση, ώστε να γίνεται πλήρης εκμετάλλευση του χρόνου εκπαίδευσης.

  Κατά τη διάρκεια των ασκήσεων ο εισηγητής έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί ταυτόχρονα όλους τους εκπαιδευόμενους και να έχει άμεση πρόσβαση σ’ αυτούς.

  Γραμματεία & Χώρος αναμονής

  Στη σχολή μας σας υποδεχόμαστε σε ένα άνετο και φιλικό χώρο αναμονής.

  Τα διαλείμματα μπορούν να γίνουν στο χώρο της υποδοχής αλλά και στο μεγάλο μπαλκόνι-εσοχή από τον κάτω όροφο.